REKLAMA
Czech English French German Italian Spanish
  • Jogurtový koláč s jablky

    Jogurtový koláč s jablky je rychlý recept, do kterého můžete použít nejen podzimní jablíčka ze zahrad Vysočiny. Výborně se pro přípravu koláče hodí také meruňky a hrušky. Rychlá příprava vás odmění skvělou chutí a svěžestí koláče.

     

     Dále 
  • Vopelky - bramborové placky

    Vopelky jsou placky z bramborového těsta, obvykle sypané mákem či mazané povidly. Někdy jsou pojmenovány také jako pekáčky.

     

     Dále 
  • Tradiční křupavý bramborák

    Bramborák (starší název cmunda) je tradiční pokrm většiny slovanských a germánských národů a Maďarů, který se připravuje smažením tenké vrstvy těsta z jemně nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, česneku, soli a majoránky, případně mléka a dalšího koření (kmín, pepř, nakrájená cibule) na tuku.   Dále 

Novinky

Nejlepší bioprodejnou je Natural Centrum v Jihlavě

natural centrum ikona 270x180

Nejlepší prodejnou PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců pro rok 2011 se stalo Natural Centrum Jihlava. Ocenění bylo majitelům firmy předáno 15.listopadu v Praze na slavnostním večeru v rámci prestižní konference Biosummit 2011 zaměřené na ekologické zemědělství a prodej biopotravin.

Celý článek...

Osobnosti ochutnali

Mluvčí Radek Tulis prozradil, co na Vysočině ochutnat

tulis radek 270x180Radek Tulis, kterého znají lidé jako tiskového mluvčího města Jihlavy, je milovníkem dobrého jídla a pití. Svých gurmánských favoritů má na Vysočině hned několik. Jak sám prozrazuje jednou z nejlepších vysočinských specialit je prý jakékoliv pivo vařené na Vysočině. To ale nejsou jediné regionální speciality, které má rád. VÍCE SE DOZVÍTE VE VIDEU UVNITŘ ČLÁNKU.

Celý článek...

Hledat

Klíčové slovo medu Celkem nalezeno výsledků : 2.

Hledat znovu

Výsledky hledání

  1. Za vůní medu můžete vyrazit do Nového Města

    Kategorie: Novinky/Novinky

    Ve dnech 4.-13.listopadu zavoní v budově Horáckého muzea na Vratislavově náměstí pravý med z Vysočiny. Organizace místních včelařů zde pořádá ji dvanáctý ročník tradiční včelařské výstavy. UVNITŘ ČLÁNKU ...
    Čtvrtek, 03 Listopad 2011
  2. Baklava

    Kategorie: Slovníček kulináře/Slovníček kulináře

    Oříškový, mandlový či pistáciový závin máčený v sirupu, medu a citronové šťávě tradičně podávaný na Balkáně a v zemích přední Asie.  ...
    Pondělí, 01 Srpen 2011

Parametry hledání
Pouze hledat:


Který z produktů je podle vás nejtypičtější pro Vysočinu?

Přihlašte se prostřednictvím facebooku



VIDEO

Zapojte se i vy

Chcete, aby se o Vašich službách a produktech dozvěděli návštěvníci a registrovaní čtenáři kulinářského portálu Vysočina CHUTNÁ? Kontaktujte nás na info@vysocinachutna.cz. Poskytneme Vám podrobnosti o podmínkách zapojení do unikátního projektu.

Vysočina Chutná na Facebooku