Czech English French German Italian Spanish

ŘEZNICTVÍ KLÁTIL: Kvalitní uzeniny s domácí recepturou

klatil reznictvi profil 01

ŘEZNICTVÍ KLÁTIL VÁCLAV

Myslíkova 69
395 01 Pacov
tel.: 565 442 070

E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

http://www.klatil-reznictvi.wz.cz/

Prodejní doba:
    Po: Zavřeno
    Út: 7:30 – 17:00
    St: 7:30 – 17:00
    Čt: 7:30 – 17:00
    Pá: 6:00 – 17:00
    So: 7:00 – 11:00
    Ne: Zavřeno

 

 

palec nahoruDOPORUČUJEME OCHUTNAT: Vždy čerstvé uzeniny řezníka Klátila jsme měli možnost ochutnat jen pár vteřin po vyjmutí z udírny, ale i dobře uleželé. Vždy byly skvělé a k jejich konzumaci nepotřebujete snad ani přílohu v podobě chleba či jiného pečiva. Co ale můžeme doporučit je kombinace uzenin z dílny řezníka Klátila s dobře vychlazeným pivem a jak jinak než z Vysočiny.


PŘEDSTAVUJEME:

Řeznictví a uzenářství Václav Klátil je firma, jejíž historie se datuje od března roku 1991. V současné době je známa i za hranicemi kraje Vysočina a její věhlas se stále rozšiřuje.

Důvodem je vlastní výroba kvalitních a poctivých uzenářských produktů, které jsou vyráběny podle receptů našich předků.

O kvalitě výrobků svědčí i opakované úspěchy na mezinárodních veletrzích Wels 2006 a 2008, kde odborná komise hodnotí uzenářské výrobky z celého světa.Ta udělila panu Klátilovi, který se do soutěže přihlásil se svými výrobky, několik stříbrných a zlatých medailí. Takového úspěchu ještě v této mezinárodní soutěži nikdo z České republiky nedosáhl.

Václav Klátil je česká řeznická celebrita. Do jeho uzenářství v Pacově nedaleko Pelhřimova už si pro klobásy zajeli například Václav Klaus nebo Mirek Topolánek a předsedkyně sněmovny Miroslava Němcová je tu prý stálou zákaznicí.
Pověst muže, který dělá fantastické klobásky, Václav Klátil na podzim 2010 potvrdil na neoficiálním mistrovství světa řezníků a uzenářů v rakouském Welsu. Jeho papriková Matoušova klobása tam získala zlatou medaili.

Selskou tradici drží v rodině bratr pacovského řezníka, který hospodaří na statku zvaném Matoušova chalupa. Právě odtud mají své jméno klobásky, jež získaly Klátilovi největší slávu. Do krámku v ulici nad pacovským náměstím si pro ně jezdí lidé z celé republiky. Nikde jinde než v městečku na Vysočině zboží vyhlášeného řezníka nekoupíte.

klatil bartolomej

klatil spekacky

SPECIALITY:

V naší prodejně si můžete zakoupit tyto domácí speciality Mistra řeznického „s chutí a kvalitou“

Klobásy:

    Zlatá Matoušova klobása
    Matoušova čabajka
    Klobása
    Klobása se sýrem

Uzená masa:

    Kýta
    Krkovička
    Ramínko
    Bůček
    Uzená žebírka
    Uzené kolínko
    Slanina

Vařené výrobky:

    Tlačenka světlá
    Tlačenka tmavá
    Jitrnice
    Jelítka
    Klátilova paštika

Párky:

    Debrecínské
    Vídeňské
    Párky se sýrem
    Párky libové
    Špekáčky
    Polský točený

Salámy:

    Šunkový zauzený salám
    Tyrolský salám
    Turistický salám
    Vysočina
    Bartoloměj

Polotovary:

    párkovina
    Vinná klobása
    Domácí játrová zavářka

    Anglická slanina
    Pečená sekaná


 ŘEZNÍK VÁCLAV KLÁTIL ZÍSKAL ŘADU OCENĚNÍ ZA KVALITU SVÝCH VÝROBKŮ - PODÍVEJTE SE NA VIDEU


ZAJÍMAVÉ ODKAZY K ŘEZNICTVÍ KLÁTIL:

EXKLUZIVNĚ: Řezník Klátil opět bodoval

Tradice kvalitního masa v Pacově slaví dvacet let

Český řezník získal na mistrovství světa zlato za klobásu

Audience u krále uzenin