REKLAMA
Czech English French German Italian Spanish
  • Jogurtový koláč s jablky

    Jogurtový koláč s jablky je rychlý recept, do kterého můžete použít nejen podzimní jablíčka ze zahrad Vysočiny. Výborně se pro přípravu koláče hodí také meruňky a hrušky. Rychlá příprava vás odmění skvělou chutí a svěžestí koláče.

     

     Dále 
  • Vopelky - bramborové placky

    Vopelky jsou placky z bramborového těsta, obvykle sypané mákem či mazané povidly. Někdy jsou pojmenovány také jako pekáčky.

     

     Dále 
  • Tradiční křupavý bramborák

    Bramborák (starší název cmunda) je tradiční pokrm většiny slovanských a germánských národů a Maďarů, který se připravuje smažením tenké vrstvy těsta z jemně nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, česneku, soli a majoránky, případně mléka a dalšího koření (kmín, pepř, nakrájená cibule) na tuku.   Dále 

Novinky

Česká biopotravina 2011 představuje odbornou porotu

obed ikona 270x180Jubilejní desátý ročník soutěže Česká biopotravina roku představuje odbornou porotu, která hodnotí výrobky podle stanovených kritérií – chuť, vůně, způsob zpracování a výroby, použité suroviny, celkový koncept výrobku, obal, celkový vzhled, inovativnost a použitý marketingový mix. Kvalitu hodnotí i ředitel akreditované laboratoře BUREAU VERITAS

Celý článek...

Osobnosti ochutnali

Mluvčí Radek Tulis prozradil, co na Vysočině ochutnat

tulis radek 270x180Radek Tulis, kterého znají lidé jako tiskového mluvčího města Jihlavy, je milovníkem dobrého jídla a pití. Svých gurmánských favoritů má na Vysočině hned několik. Jak sám prozrazuje jednou z nejlepších vysočinských specialit je prý jakékoliv pivo vařené na Vysočině. To ale nejsou jediné regionální speciality, které má rád. VÍCE SE DOZVÍTE VE VIDEU UVNITŘ ČLÁNKU.

Celý článek...

Hledat

Klíčové slovo regionální Celkem nalezeno výsledků : 6.

Hledat znovu

Výsledky hledání

  1. Pojízdná prodejna plná Regionálních potravin vyjíždí na turné po českých a moravských městech

    Kategorie: Novinky/Novinky

    Na dvouměsíční cestu vyrazila ve čtvrtek 12. července speciálně upravená dodávka zásobená těmi nejkvalitnějšími potravinami z regionů.     Na pět desítek výrobků oceněných značkou Regionální ...
    Úterý, 17 Červenec 2012
  2. Zdravé město Třebíč pořádá Jarní jarmark

    Kategorie: Novinky/Novinky

    ... Zdravým městem Třebíč. Trh s přívlastky „BIO“, „EKO“ a „VYSOČINA – regionální produkt“ se koná v sobotu 21. dubna od 8:30 do 12:30 hodin na Karlově náměstí. Od 10:00 hodin vystoupí na tržišti pouliční ...
    Čtvrtek, 19 Duben 2012
  3. Nejlepší bioprodejnou je Natural Centrum v Jihlavě

    Kategorie: Novinky/Novinky

    ... další kritérium hodnocení bioprodejen, a tím je spolupráce s regionálními zemědělci a zpracovateli a jejich prezentace na prodejně,“ zdůraznila Kateřina Nesrstová. „Je to pro nás významné ocenění a ...
    Středa, 30 Listopad 2011
  4. Značku Vysočina regionální produkt získali další tři výrobci

    Kategorie: Novinky/Novinky

    Hejtman Vysočiny Jiří Běhounek dnes předal další certifikáty Vysočina regionální produkt. Do rodiny čtyřicítky výrobců z Vysočiny přibyli hned tři noví členové. Patří mezi ně Uzenářství a lahůdky Sláma ...
    Úterý, 15 Listopad 2011
  5. Třebíč pořádá již třetí jarmark

    Kategorie: Novinky/Novinky

    ... nicméně svoji tradici má dnes již 3. JARMARK BIO, EKO A VÝROBKŮ S OZNAČENÍM VYSOČINA REGIONÁLNÍ PRODUKT. Letos se koná ve čtvrtek 15. září od 8,30 do 15,30 na Karlově náměstí. Touto akcí se Třebíč ...
    Čtvrtek, 25 Srpen 2011
  6. Mluvčí Radek Tulis prozradil, co na Vysočině ochutnat

    Kategorie: Osobnosti ochutnaly/Osobnosti ochutnaly

    ... vysočinských specialit je prý jakékoliv pivo vařené na Vysočině. To ale nejsou jediné regionální speciality, které má rád. VÍCE SE DOZVÍTE VE VIDEU UVNITŘ ČLÁNKU.  ...
    Čtvrtek, 04 Srpen 2011

Parametry hledání
Pouze hledat:


Který z produktů je podle vás nejtypičtější pro Vysočinu?

Přihlašte se prostřednictvím facebooku



VIDEO

Zapojte se i vy

Chcete, aby se o Vašich službách a produktech dozvěděli návštěvníci a registrovaní čtenáři kulinářského portálu Vysočina CHUTNÁ? Kontaktujte nás na info@vysocinachutna.cz. Poskytneme Vám podrobnosti o podmínkách zapojení do unikátního projektu.

Vysočina Chutná na Facebooku