REKLAMA
Czech English French German Italian Spanish
  • Jogurtový koláč s jablky

    Jogurtový koláč s jablky je rychlý recept, do kterého můžete použít nejen podzimní jablíčka ze zahrad Vysočiny. Výborně se pro přípravu koláče hodí také meruňky a hrušky. Rychlá příprava vás odmění skvělou chutí a svěžestí koláče.

     

     Dále 
  • Vopelky - bramborové placky

    Vopelky jsou placky z bramborového těsta, obvykle sypané mákem či mazané povidly. Někdy jsou pojmenovány také jako pekáčky.

     

     Dále 
  • Tradiční křupavý bramborák

    Bramborák (starší název cmunda) je tradiční pokrm většiny slovanských a germánských národů a Maďarů, který se připravuje smažením tenké vrstvy těsta z jemně nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, česneku, soli a majoránky, případně mléka a dalšího koření (kmín, pepř, nakrájená cibule) na tuku.   Dále 

Novinky

Nejlepší bioprodejnou je Natural Centrum v Jihlavě

natural centrum ikona 270x180

Nejlepší prodejnou PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců pro rok 2011 se stalo Natural Centrum Jihlava. Ocenění bylo majitelům firmy předáno 15.listopadu v Praze na slavnostním večeru v rámci prestižní konference Biosummit 2011 zaměřené na ekologické zemědělství a prodej biopotravin.

Celý článek...

Osobnosti ochutnali

Mluvčí Radek Tulis prozradil, co na Vysočině ochutnat

tulis radek 270x180Radek Tulis, kterého znají lidé jako tiskového mluvčího města Jihlavy, je milovníkem dobrého jídla a pití. Svých gurmánských favoritů má na Vysočině hned několik. Jak sám prozrazuje jednou z nejlepších vysočinských specialit je prý jakékoliv pivo vařené na Vysočině. To ale nejsou jediné regionální speciality, které má rád. VÍCE SE DOZVÍTE VE VIDEU UVNITŘ ČLÁNKU.

Celý článek...

Hledat

Klíčové slovo vysočina Celkem nalezeno výsledků : 6.

Hledat znovu

Výsledky hledání

  1. Zdravé město Třebíč pořádá Jarní jarmark

    Kategorie: Novinky/Novinky

    ... Zdravým městem Třebíč. Trh s přívlastky „BIO“, „EKO“ a „VYSOČINA – regionální produkt“ se koná v sobotu 21. dubna od 8:30 do 12:30 hodin na Karlově náměstí. Od 10:00 hodin vystoupí na tržišti pouliční ...
    Čtvrtek, 19 Duben 2012
  2. Značku Vysočina regionální produkt získali další tři výrobci

    Kategorie: Novinky/Novinky

    Hejtman Vysočiny Jiří Běhounek dnes předal další certifikáty Vysočina regionální produkt. Do rodiny čtyřicítky výrobců z Vysočiny přibyli hned tři noví členové. Patří mezi ně Uzenářství a lahůdky Sláma ...
    Úterý, 15 Listopad 2011
  3. Třebíč pořádá již třetí jarmark

    Kategorie: Novinky/Novinky

    ... nicméně svoji tradici má dnes již 3. JARMARK BIO, EKO A VÝROBKŮ S OZNAČENÍM VYSOČINA REGIONÁLNÍ PRODUKT. Letos se koná ve čtvrtek 15. září od 8,30 do 15,30 na Karlově náměstí. Touto akcí se Třebíč ...
    Čtvrtek, 25 Srpen 2011
  4. ŘEZNICTVÍ KLÁTIL: Kvalitní uzeniny s domácí recepturou

    Kategorie: Produkty/Aktuality

    ...  PŘEDSTAVUJEME: Řeznictví a uzenářství Václav Klátil je firma, jejíž historie se datuje od března roku 1991. V současné době je známa i za hranicemi kraje Vysočina a její věhlas se stále ...
    Pondělí, 08 Srpen 2011
  5. RSS kanály

    Kategorie: Informace/Informace

    Chcete mít přehled o novinkách  pro gurmány z portálu Vysočina CHUTNÁ bez otevření webového prohlížeče? Říkáte si "To není možné!", ale je. Přesně toto umožňují RSS kanály (více informací). Zjednodušeně ...
    Středa, 03 Srpen 2011
  6. i-vysočina.cz

    Kategorie: Partnerské weby/Partnerské weby

    Pátek, 22 Červenec 2011

Parametry hledání
Pouze hledat:


Který z produktů je podle vás nejtypičtější pro Vysočinu?

Přihlašte se prostřednictvím facebooku



VIDEO

Zapojte se i vy

Chcete, aby se o Vašich službách a produktech dozvěděli návštěvníci a registrovaní čtenáři kulinářského portálu Vysočina CHUTNÁ? Kontaktujte nás na info@vysocinachutna.cz. Poskytneme Vám podrobnosti o podmínkách zapojení do unikátního projektu.

Vysočina Chutná na Facebooku