REKLAMA
Czech English French German Italian Spanish
  • Jogurtový koláč s jablky

    Jogurtový koláč s jablky je rychlý recept, do kterého můžete použít nejen podzimní jablíčka ze zahrad Vysočiny. Výborně se pro přípravu koláče hodí také meruňky a hrušky. Rychlá příprava vás odmění skvělou chutí a svěžestí koláče.

     

     Dále 
  • Vopelky - bramborové placky

    Vopelky jsou placky z bramborového těsta, obvykle sypané mákem či mazané povidly. Někdy jsou pojmenovány také jako pekáčky.

     

     Dále 
  • Tradiční křupavý bramborák

    Bramborák (starší název cmunda) je tradiční pokrm většiny slovanských a germánských národů a Maďarů, který se připravuje smažením tenké vrstvy těsta z jemně nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, česneku, soli a majoránky, případně mléka a dalšího koření (kmín, pepř, nakrájená cibule) na tuku.   Dále 

Novinky

Česká biopotravina 2011 představuje odbornou porotu

obed ikona 270x180Jubilejní desátý ročník soutěže Česká biopotravina roku představuje odbornou porotu, která hodnotí výrobky podle stanovených kritérií – chuť, vůně, způsob zpracování a výroby, použité suroviny, celkový koncept výrobku, obal, celkový vzhled, inovativnost a použitý marketingový mix. Kvalitu hodnotí i ředitel akreditované laboratoře BUREAU VERITAS

Celý článek...

Osobnosti ochutnali

Mluvčí Radek Tulis prozradil, co na Vysočině ochutnat

tulis radek 270x180Radek Tulis, kterého znají lidé jako tiskového mluvčího města Jihlavy, je milovníkem dobrého jídla a pití. Svých gurmánských favoritů má na Vysočině hned několik. Jak sám prozrazuje jednou z nejlepších vysočinských specialit je prý jakékoliv pivo vařené na Vysočině. To ale nejsou jediné regionální speciality, které má rád. VÍCE SE DOZVÍTE VE VIDEU UVNITŘ ČLÁNKU.

Celý článek...

Hledat

Klíčové slovo vysočině Celkem nalezeno výsledků : 4.

Hledat znovu

Výsledky hledání

  1. V Telči se dozvíte, jak se liší rakouská a česká kuchyně

    Kategorie: Novinky/Novinky

    ... doputovala z dolnorakouského zámku Wilfersdorf, získala na Vysočině adventní rozměr. Doplňují ji třeba různě zdobené vánoční stromečky, aranžmá i vánoční pečivo z místního Markova pekařství.   ...
    Úterý, 29 Listopad 2011
  2. ŘEZNICTVÍ KLÁTIL: Kvalitní uzeniny s domácí recepturou

    Kategorie: Produkty/Aktuality

    ... chalupa. Právě odtud mají své jméno klobásky, jež získaly Klátilovi největší slávu. Do krámku v ulici nad pacovským náměstím si pro ně jezdí lidé z celé republiky. Nikde jinde než v městečku na Vysočině ...
    Pondělí, 08 Srpen 2011
  3. Mluvčí Radek Tulis prozradil, co na Vysočině ochutnat

    Kategorie: Osobnosti ochutnaly/Osobnosti ochutnaly

    Radek Tulis, kterého znají lidé jako tiskového mluvčího města Jihlavy, je milovníkem dobrého jídla a pití. Svých gurmánských favoritů má na Vysočině hned několik. Jak sám prozrazuje jednou z nejlepších ...
    Čtvrtek, 04 Srpen 2011
  4. Tradiční křupavý bramborák

    Kategorie: Recepty/Recepty

    ... čerstvých brambor, pěstovaných nejlépe na Vysočině! Bramborák podávajte horký. Tak chutná nejlépe.    ...
    Pondělí, 18 Červenec 2011

Parametry hledání
Pouze hledat:


Který z produktů je podle vás nejtypičtější pro Vysočinu?

Přihlašte se prostřednictvím facebooku



VIDEO

Zapojte se i vy

Chcete, aby se o Vašich službách a produktech dozvěděli návštěvníci a registrovaní čtenáři kulinářského portálu Vysočina CHUTNÁ? Kontaktujte nás na info@vysocinachutna.cz. Poskytneme Vám podrobnosti o podmínkách zapojení do unikátního projektu.

Vysočina Chutná na Facebooku