Czech English French German Italian Spanish

Novinky

Česká biopotravina 2011 představuje odbornou porotu

obed ikona 270x180Jubilejní desátý ročník soutěže Česká biopotravina roku představuje odbornou porotu, která hodnotí výrobky podle stanovených kritérií – chuť, vůně, způsob zpracování a výroby, použité suroviny, celkový koncept výrobku, obal, celkový vzhled, inovativnost a použitý marketingový mix. Kvalitu hodnotí i ředitel akreditované laboratoře BUREAU VERITAS

Celý článek...

Nejlepší bioprodejnou je Natural Centrum v Jihlavě

natural centrum ikona 270x180

Nejlepší prodejnou PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců pro rok 2011 se stalo Natural Centrum Jihlava. Ocenění bylo majitelům firmy předáno 15.listopadu v Praze na slavnostním večeru v rámci prestižní konference Biosummit 2011 zaměřené na ekologické zemědělství a prodej biopotravin.

Celý článek...

V Telči se dozvíte, jak se liší rakouská a česká kuchyně

sousede na taliri ikona 270x180Sousedé na talíři, Die Nachbarn auf dem Teller, je název výstavy, která v těchto dnech doputovala do Telče. V městské galerii Hasičský dům můžete poznat historii, společné i rozdílné rysy gastronomického umění jižní Moravy, Horácka a Dolního Rakouska od druhé poloviny 19. století po dnešek. Potrvá až do 8. ledna 2012.

Celý článek...

Značku Vysočina regionální produkt získali další tři výrobci

regionalni produkt vysocina ikona 270x180Hejtman Vysočiny Jiří Běhounek dnes předal další certifikáty Vysočina regionální produkt. Do rodiny čtyřicítky výrobců z Vysočiny přibyli hned tři noví členové. Patří mezi ně Uzenářství a lahůdky Sláma z Velké Bíteše, dále si certifikát odnesla díky ručně tvořené bižuterii Hana Číhalová z Jihlavy a trojici oceněných uzavírá Ludmila Horáková z Třebíče, u které si mohou zájemci zakoupit směsi bylinek. Certifikační komise také na svém říjnovém zasedání obnovila již udělené certifikáty čtyřem osvědčeným výrobcům.

Celý článek...

Za vůní medu můžete vyrazit do Nového Města

med ikona 270x180Ve dnech 4.-13.listopadu zavoní v budově Horáckého muzea na Vratislavově náměstí pravý med z Vysočiny. Organizace místních včelařů zde pořádá ji dvanáctý ročník tradiční včelařské výstavy. UVNITŘ ČLÁNKU NAJDETE PROGRAM CELÉ AKCE.

Celý článek...

Více článků...

Strana 2 z 3

<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Další > Konec >>